dijous, 3 de desembre del 2009

Sessió 9 Competències de les TIC

En relació amb tot el que hem estat treballant aquests últims dies sobre la web 2.0. i les competències de les TIC, hem treballat a classe.

La web 2.0 és la segona generació de la Web es basava en comunitats i amb els espais web de treball en xarxa, les wikis, que faciliten la col·laboració i en el fet de compartir entre usuaris espais per a fotografies, textos i vincles amb altres Web-sites, exemples més clars són facebook, Youtube entre molts altres.
Es tracta d´una nova forma de visualitzar l´us de les webs.

La web 2.0 ha sorgit com una revolució per les empreses, per a una millor gestió i col-laboració, per a realitzar un treball colaboratiu.

En el nostre aprenentatge també ens formarem com a professionals en el ambit de les tecnologies, formarnos i reciclant els nostres coneixements.
Tot mestre ha de tenir unes nocions bàsiques de la tecnologia, aprofundir en coneixemnt, utilitzant tots els recursos possibles i crear expermentacio per transmetre els seus coneixements.

És important que el mestre s´informi de totes les tecnologies possibles, per estar avançat als alumnes i poder transmetre les seves propies expèriencies.

Avui en día trobem ajudes com poden ser una pissarra digital, ordinadors, programes en xarxa, entre molts altres que faciliten molt la tasca del docent, no obstant el coneixemnet es principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada