dijous, 3 de desembre del 2009

El territori



Aquest dimarts vaig exposar amb el Quico de la Hermosa i jo la nostre exposició sobre territori. El territori escollit va ser el raval, ja que tots dos vem fer la visita al casal d´infants i és el barri on viu el Quico.




Valoracions respecte COED:


Cadascú tenia el seu paper a l'hora d'exposar. Jo m'encarregava de situar el barri i una petita presentació clara i concisa. Explicant que és el raval, la situació, las delimitacions, i les obres d'art més característiques que hi podíem trobar.

El meu company era l'encarregat d'informar i explicar més informació sobre les associacions i característiques del barri, així com l'educació i mancances d'aquest.

La pronunciació, el to i la vocalització de tots dos foren correctes. Sabíem del temps del què disposàvem en tot moment, i va ser com havíem plantejat des de un bon inici.
Estàvem una mica nerviosos no obstant varem aplicar algunes tècniques com donar un parell de passos, visualitzar tot l'auditori, tenir un bolígraf entre les mans..entre altres.

El to era col-loquial, dirigit expressament als nostres companys i la franja d'edat de l'auditori.

Valoracions respecte GITIC:

Varèm utilitzar d'efectes de transició de diapositiva. Tota la presentació es gestiona mitjançant un menu enllaçat amb hipervincles. Text i imatges presentats amb animacions.
L´ imatge dediferents obres que es poden trobar al barri, amb enllaços diferents.
La ruta del autubus del barri és mou situant-lo en tots els carrers, i fent-lo més real.
Si visualitzeu el powerpoint podreu comprovar tant els enllaços, com les animacions, etc.

Crec que la presentació ens va sortir prou bé, vem coodinar-nos bastant bé, tant de temps com d´explicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada