diumenge, 1 de novembre del 2009

EDUCACIÓ MEDIÀTICA

A la classe de GITIC, hem pogut aprofundir amb el terme de l'educació mediàtica, i l'educació dels mitjans de comunicació.



Vam parlar dels conceptes bàsics en la comunicació.La televisió intervé en l'educació d'una societat.
A la classe vam estar parlant sobre l'educació mediàtica, sobre tots aquells petills detalls misatges que poden donar inconscient o inconscientment els mitjans de comunicació.

En Xavier va pasar diferents anuncis sobre l'educació mediàtica i vem aplicar aquesta idea amb anuncis de televisió: El primer era de Coca-cola, quan es va analitzar detalladament podem veure d'un anunci no és el que realment ens volen transmetre.Donava una imatge amb un to masclista.El segon anunci era de la Danone on es proposava un cos ideal, on predominaven les estilitzacions i les formes.

El anunci que he escollit per analitzar, és una nunci de la Trina que sempre m'ha fet riure.


http://www.youtube.com/watch?v=7-9E6yXcCnA&feature=player_embedded



"Estoy aqui para quererte" Transmet l'informació de que al ser natural es el que volem tots, el lema de l'anunci principal es la naturalitat de la beguda, que es compara amb la naturalitat quan estem amb els amics, o familiars.
Són situacions que ens poden haver passat i que a vegades ens han fet treure els colors en més d'una ocasió, per segueixen sent els nostres amics i els estimen igual.


És una campanya on la música és molt important, es pegadiça, la lletra té molt d'humor i representa situacions gracioses, que hem pogut viure.
L'ambient és agradable, predomina els colors vistosos, alegres, que transmeten aquest uniformitat d'alegria.
Els plànols , van canviant quan es parla del amic, enfocant el plànol des de inferior per donar-li més grandessa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada