diumenge, 8 de novembre del 2009

Topics

Tòpic 1: Una imatge val més que mil paraules

Amb imatges no es podem expressar la idea de condicionalitat, la finalitat o la consecutividad. Les imatges mostren fragments de la realitat mentre que les llengües tenen una capacitat sintàctica.
Mitjançant les paraules podem fer-nos una idea de la realitat, imaginem amb elles la seqüència dels fets, ocorreguts o ficticis. Les imatges tenen una capacitat limitada mentre que les paraules d´un text poden crear en nosaltres imatges mentals sense límit.

· Tòpic 2: Davant de la televisió, el receptor és passiu

Sempre s'ha dit que el teleespectador és passiu ja que hi és al sofà veient la televisió tranquil però no es del tot cert de vegades per exemple puc estar ballant o cantant, o també puc estar fent altres cosses mentre veig la televisió.


· Tòpic 3: La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència

Té part de raó existeixen persones més receptivas que d´altres, i passar-la de la pantalla a la vida real, però tampoc es pot generalitzar perquè quan veiem una pel-lícula de terror i surtin del cinema no anem maten a tots els que passen per davant.


· Tòpic 4: La televisió és un mitjà generador de "modes"

Les modes televisives són instantànies, afecta més als adolescents, i marquen tendència a la societat, però no sempre és així no tothom compra una colonia o roba perquè la duu un cantant més bé es comprarà la roba que més agradi.



· Tòpic 5: La televisió és una finestra oberta a la realitat

La realitat és que només veiem el que ells volen que veiem. Sovint el mitjans comunicació malmetent l'informació, produint una mala gerència d'aquesta. Això es pot comprobar facilment en un telenoticies com transmeten l´informació d´un canal a un altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada